Beoordelingen


Uitmuntend!

Ellen Ubbink
Geplaatst: 11-04-2018

Er zijn geen woorden genoeg om aan te geven hoe dankbaar ik ben dat tandarts Lely mijn tandarts is. In de loop der jaren heb ik vele ingrepen moeten doorstaan en vooral het laatste jaar een hele heftige waarmee ik nog voorlopig niet klaar ben. Mede door de goede samenwerking met tandarts Kosters en de tandtechniek en niet te vergeten de tandartsassistente voel ik mij in hele goede handen. Of het nu een controle is of een behoorlijk ingrijpende gebitsrenovatie na een ongeluk, de kwaliteit staat bovenaan. Mocht u nog op zoek zijn naar een goede tandarts dan beveel ik deze praktijk van harte aan.Uitmuntend!

Homam
Geplaatst: 18-10-2017

Er zijn weinig woorden voor zo een geweldig, relaxed team. 5 sterren is weinig, maak maar 7 vanUitmuntend!

Elsa Scholte
Geplaatst: 19-07-2017

Ik kan met name tandarts Kosters ten hoogste aanbevelen! Ik kwam er min of meer bij toeval terecht toen ik tijdens de vakantie van mijn toenmalige tandarts een wortelkanaalbehandeling nodig had. Ik was toen al onder de indruk van zijn prettige stijl en deskundigheid. Inmiddels is hij mijn vaste tandarts en heb ik een hele serie behandelingen achter de rug. Dit heeft het beeld van een zeer vakkundige en prettige tandarts alleen maar versterkt.

Kosters werkt veel met de microscoop, hetgeen volgens mij toch iets zegt over de nauwkeurigheid waarmee hij werkt. Bij twijfel vraagt hij advies aan collega's. Hij betrekt je bij de behandeling en legt opties helder en objectief voor. Maar bovenal sta je als patiënt echt vooraan bij deze tandarts. Hij ruimt tijd voor je in als je onverwacht problemen hebt en gaat tot het uiterste om een goed resultaat te bereiken.

Niets dan lof!
Uitmuntend!

Aukje Jelsma
Geplaatst: 10-03-2017

Na 40 jaar moesten mijn twee inlays worden vervangen. Deze zijn destijds ook door tandarts E.J. Hennus geplaatst. De nieuwe inlays zijn geplaatst en ik heb totaal geen last gehad of verschil gevoeld. Ik ben blij dat ik bij zo'n goede tandarts onder behandeling ben.Uitstekend

Simo Tahrioui
Geplaatst: 03-11-2016

Professioneel, mensgericht, staan open voor feedback en vooral goed in hun werk.

Bedankt voor de goede zorg en tot gauw!
Uitmuntend!

Michichana Bergrok
Geplaatst: 02-11-2016

Recently, I have been attending to Dr. E.J.Hennus and with no doubt, I would highly recommend any and everyone. Great job! walking you thru the entire process, step by step, if you desire, and if not, your wish is his command. Together with his assistance, you are guaranteed in having an outstanding result.


Pagina 2 van 4

«« « 1 2 3 » »»


Tandartsenpraktijk Hollands Spoor
Stationsweg 107 1e etage
2515BL Den Haag

Tandarts P. Grewe
(070) 3800910
Tandarts C.W. Lely
(070) 3803100
Tandarts D.R. Kösters
(070) 3802891

info@tandartsenpraktijk-denhaag.nl© 2013-2020 | Beheer | Privacy Verklaring

Design Webart Creations