Ga naar de inhoud

Beoordelingen van onze patiënten

De juiste adviezen

9 juli 2020

Zeer tevreden.Tandarts Lely gaf juiste adviezen en voerde de behandelingen professioneel uit. Vandaag heb mijn tandprothese gekregen. Tandtechnicus Hans heeft een uitstekende werk geleverd. Hartelijke dank.

A.Ianev

Lief voor de kinderen

9 juli 2020

Zeer aan te raden tandartsenpraktijk! Ons gezin staat ingeschreven bij de heer Hennus en wij zijn alle vier al jaren tevreden. Professioneel, goed met en lief voor de kinderen en met groot gevoel voor humor! Mijn kinderen zijn nooit bang voor de tandarts. Gezellige en professionele assistentes en een goede sfeer in de behandelkamer. Hartelijke groet! Barbara, Wouter, Rosa en Morris

Barbara Piper

Professioneel, mensgericht

9 juli 2020

Professioneel, mensgericht, staan open voor feedback en vooral goed in hun werk.

Bedankt voor de goede zorg en tot gauw!

Simo Tahrioui

Na 40 jaar …

9 juli 2020

Na 40 jaar moesten mijn twee inlays worden vervangen. Deze zijn destijds ook door tandarts E.J. Hennus geplaatst. De nieuwe inlays zijn geplaatst en ik heb totaal geen last gehad of verschil gevoeld. Ik ben blij dat ik bij zo’n goede tandarts onder behandeling ben.

Aukje Jelsma

Niets dan lof!

9 juli 2020

Ik kan met name tandarts Kosters ten hoogste aanbevelen! Ik kwam er min of meer bij toeval terecht toen ik tijdens de vakantie van mijn toenmalige tandarts een wortelkanaalbehandeling nodig had. Ik was toen al onder de indruk van zijn prettige stijl en deskundigheid. Inmiddels is hij mijn vaste tandarts en heb ik een hele serie behandelingen achter de rug. Dit heeft het beeld van een zeer vakkundige en prettige tandarts alleen maar versterkt.

Kosters werkt veel met de microscoop, hetgeen volgens mij toch iets zegt over de nauwkeurigheid waarmee hij werkt. Bij twijfel vraagt hij advies aan collega’s. Hij betrekt je bij de behandeling en legt opties helder en objectief voor. Maar bovenal sta je als patiënt echt vooraan bij deze tandarts. Hij ruimt tijd voor je in als je onverwacht problemen hebt en gaat tot het uiterste om een goed resultaat te bereiken.

Niets dan lof!

Elsa Scholte
4,7
4,7 van de 5 sterren (gebasseerd op 18 beoordelingen
Uitmuntend78%
Erg goed17%
Gemiddeld5%
Slecht0%
Heel erg slecht0%

Schrijf een beoordeling

Wij nodigen ook u uit voor het schrijven van een beoordeling. Aan de hand van uw beoordeling kunnen wij, waar nodig, onze dienstverlening aanpassen.

Contactgegevens ▼

Tandartsenpraktijk Hollands Spoor
Stationsweg 107 1e etage
2515BL Den Haag

Tandarts P. Grewe      (070) 3800910
Tandarts D.R. Kösters (070) 3802891

info@tandartsenpraktijk-denhaag.nl

Openingstijden ▼

Tandarts Paula Grewe
Maandag t/m donderdag 8.30 – 17.00
afspraak | inschrijven

Tandarts Derk Kösters
Maandag t/m donderdag 8.30 – 17.00
afspraak | inschrijven


Tandarts Grewe heeft tijdelijk een patiënten stop voor nieuwe patiënten.

Copyright © 2024 Tandartsenpraktijk Den Haag | Privacyverklaring | Design & webdevelopment by Webart Creations